Behandelingen

De behandelingen die gegeven worden hebben allemaal als doel rust en ontspanning te brengen in het totale lichaam.  Er wordt weer balans gecreëerd, je voelt je beter in je vel, je krijgt rust in je hoofd, je hebt minder spanning, je kan beter slapen, enz.

De ene behandeling zal meer dieptewerking brengen dan de andere.  In overleg met de cliënt wordt er gekeken in welke fase van zijn leven deze zich bevind.  Van daaruit kunnen we bekijken welke behandeling nodig is.  Dit kan een behandeling zijn die gericht is op rust en ontspanning of een behandeling die gericht is op het werken aan dieperliggende stukken van het leven.  

Samen zoeken we een weg om jouw balans in het leven weer te optimaliseren, je weer beter te voelen, te mogen zijn wie je werkelijk bent.  

JIJ BENT HET WAARD!TER INFO

Geen enkele behandeling is vervangend voor een doktersbezoek. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. Ik kan enkel ondersteunend werken of in combinatie met uw behandelende arts. Bij de behandelingen wordt er rekening gehouden met contra-indicaties bijvoorbeeld trombose, epilepsie, psychose, pacemaker.
Bij een zwangerschap wordt de behandeling aangepast.
Gelieve hiervan vooraf steeds melding te maken of bij twijfel mij te contacteren. 

Fotogalerij