Spagyriek


Wanneer kies je voor spagyriek?

Je bent je ervan bewust dat het lichaam ook bestaat uit energie, je wil niet alleen op de symptomen werken maar ook de oorzaak aanpakken. Je reageert niet goed op de klassieke medicatie, ga zo maar door... Wie ervaringen heeft met spagyriek weet wat het kan teweegbrengen.


Hoe werkt spagyrische geneeskunde?

De spagyrische maceraten en tincturen werken niet enkel op de symptomen maar zullen het lichaam terug in balans brengen. In de spagyriek gaat men er namelijk van uit dat een "ziekte" een uiting is van blokkades in de energiestroom van het lichaam.
De behandeling zal zich eerder richten op het overstijgen van een klacht dan op het bestrijden van een klacht. Spagyriek biedt een holistische benadering voor het welzijn van de mens. Zij richt zich zowel op het lichaam (fysieke aspect) als de ziel (emotionele aspect) en de geest (mentaal-spirituele aspect). Spagyrische middelen bevatten alle voordelen van de fytotherapie (kruidengeneeskunde), homeopathie, aromatherapie en mineralen-therapie tezamen.
De werking van spagyriek is ook sterk energetisch, veel sterker en krachtiger dan die van de klassieke plantkunde of fytotherapie.


Spagyrische geneesmiddelen bestellen?

Wil je spagyrische geneesmiddelen bestellen? Ga dan naar Spagyriek producten - Herboplanet Belgium.

Je kiest het product dat je nodig hebt, je klikt verder en op het einde geef je partnercode of kortingscode SAMANA in. Volg de verdere stappen in je bestelling. Als je voor 12u besteld, heb je meestal de volgende dag je producten in huis.

TER INFO

Geen enkele behandeling is vervangend voor een doktersbezoek. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. Ik kan enkel ondersteunend werken of in combinatie met uw behandelende arts. Bij de behandelingen wordt er rekening gehouden met contra-indicaties bijvoorbeeld trombose, epilepsie, psychose, pacemaker.
Bij een zwangerschap wordt de behandeling aangepast.
Gelieve hiervan vooraf steeds melding te maken of bij twijfel mij te contacteren.