Diepgaande veranderingen zowel op lichamelijk als geestelijk niveau


Deze behandelingen zijn geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, het te druk hebben of moeite hebben met zich te concentreren. De behandeling is ontspannend en er ontstaat rust in het lichaam en de hersenen. De hersenen komen in een alfastaat van ontspanning die vergelijkbaar is met meditatie. Meerdere behandelingen zullen dit verdiepen.

Soundhealing

Alles in de natuur bestaat uit trillingen. We horen niet alleen klanken, we kunnen ze ook voelen. De klank en frequentie van de klankschalen raakt ons in heel ons wezen.

Klankschalen nodigen ons uit om naar onszelf te luisteren, bevorderen lichamelijke processen, voert ons naar bewustwording in het hier en nu en ondersteunt om de geest tot rust te brengen.

Een klankschaalbehandeling is een middel om (weer) harmonie te brengen met zichzelf, heel te worden, het scheppen van de mogelijkheid om het oorspronkelijke welbevinden terug te krijgen en in stand te houden. Een lichamelijke kwaal of psychische onevenwichtigheid is vaak het signaal dat er iets niet in orde is in het lichaam, ziel en geest. Door deze verstoorde balans ontstaan er kleinere of grotere ongemakken en wordt de mens ziek. Doordat de trilling van de klankschaal krachtig is, verplaatst deze zich snel door het lichaam en zorgt voor een massage van de lichaamscellen. Op plaatsen waar een blokkade zit, waardoor de levensenergie niet optimaal kan stromen of en klacht aanwezig is, kunnen de cellen weer gaan stromen. Het maakt de cellen weer los om deze te ordenen en in balans te brengen en zo kan het lichaam weer herstellen.


Je mag sceptisch zijn, je zal ervaren dat de klankschalen iets bij je teweegbrengen. Sommige mensen voelen oppervlakkige trillingen, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zal je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en je ook meer bewust wordt.

De behandelingen die tot SoundHealing behoren zijn: klankschaalmassage, klankstoelmassage, polariteitsmassage, stervensbegeleiding.

Hierin hanteer ik een intakeformulier voor cliënten die een klankschaalmassage willen ondergaan gericht op klachten op eender welk niveau.  Dat kan fysiek, mentaal, psychisch zijn.  Een intakeformulier geeft mij een duidelijker beeld over de cliënt om mijn behandelingen persoonsgericht te kunnen laten plaatsvinden.