Over mij


Mijn naam is Debbie Van Meir en ik ben werkzaam als

Energetic SoundTouch Therapeut en Soundhealer.  

Gongmaster

Tera Mai Reiki & Seichem Practitioner.Naast het energetische lichaamswerk, trekken de klankschalen mij enorm aan omwille van hun uitstraling, veelzijdige klanken en de trilling.

Klankschalen hebben een helende, transformerende en ontspannende werking.
In combinatie met andere technieken en instrumenten kan dit veel in beweging zetten en geeft dit positieve resultaten in het proces waar jij als persoon in zit.

Naast de Opleiding Energetic SoundTouch heb ik mijn kennis ook verbreed met de Opleiding Soundhealing. Het geven van klankschaalmassage, energetische behandelingen, klanksessies, gongbehandelingen behoren tot mijn veelzijdigheid.

Om mijn behandelingen van diepgang te voorzien, doe ik mijn kennis en kunnen verrijken door het volgen van workshops en cursussen die aansluiten bij mijn therapie.

Mijn doel is om met mijn kwaliteiten en resultaatgericht werken, mensen te kunnen ondersteunen in hun leven waar nodig. Dit kan zowel qua ontspanning, dieptewerking of transformerend zijn.

Ik ben een warm, spontaan en energiek persoon die gefocust en doelgericht werkt.

Door mijn invoelend vermogen kan ik tijdens behandelingen dingen toevoegen die nodig zijn ter ondersteuning. De behandelingen die ik geef zijn op elke leeftijd gericht.  En zowel op mens als op dier.

Jij mag je in mijn rustgevende ingerichte praktijk dan ook zeer welkom voelen.

De opleiding Energetic Soundtouch Therapeut en Soundhealing heb ik gevolgd bij Happynings Soundhealing.

De opleiding Tera Mai Reiki & Seichem heb ik gevolgd bij 't Wit Licht.