Verbind je weer met jezelf

Gun jezelf ondersteuning met een healingsessie.  Ervaar je veel stress? Voel je je niet in balans? Zit je veel in je hoofd (piekeren)? Heb je moeite met voelen? Vind je het lastig in het nu te zijn? Neem je weinig tijd om te ontspannen? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Depressie, burn-out, schoolstress/examenstress?  Hoog tijd om weer met jezelf te verbinden!


Een reikibehandeling op afstand ontvangen

Een reikibehandeling kan ook op afstand gebeuren.  De ontvanger gaat bij voorkeur liggen of zitten of beter nog in een meditatieve toestand te gaan om de Reiki-energie goed te kunnen ontvangen en te laten 'stromen'.  Je houdt je ogen gesloten om dicht bij jezelf te blijven en de energie te mogen voelen en ervaren.

De reikitherapeut stemt zich voor de behandeling af en dan kan de Reiki-afstandsbehandeling beginnen.  De behandeling duurt ongeveer 30 -45 minuten.  

Na de behandeling nemen we contact voor een korte bespreking betreft de ervaring die cliënt en therapeut hebben mogen ondervinden. 

Totale duurtijd +/- 60min incl gesprek = €65,00

Healing Reiki & Seichem

Rustgevend, ontspannend, zet het zelfherstellend vermogen van ons lichaam in werking

Reiki zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk tot rust komt en versterkt het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Reiki is een energetische behandeling waarbij toxische energieën afgevoerd worden en er weer ruimte ontstaat voor genezing.  Reiki werkt nooit alleen op de symptomen.  Bij elke behandeling wordt het lichaam en geest samen behandeld. Dit betekent dat achterliggende oorzaken van het probleem ook worden aangepakt. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om een mentale of fysieke klacht te kunnen oplossen. 

Na een Reikibehandeling wordt je kalmer, helderder en voel je je vaak energieker.

Reiki wordt niet alleen toegepast bij klachten. Het is ook inzetbaar voor ontspanning of wanneer je rust wil ervaren. Reiki heeft een hele fijne energie en voelt voor iedereen anders aan. Zelfs al voel je tijdens de behandeling niets, Reiki stroomt altijd en doet zijn werk. Je kan de dagen erna wel veranderingen voelen.  Reiki werkt een aantal dagen door.

Reiki heeft een positieve invloed op alles waar energie aan te pas komt. Naast mensen is reiki dus ook geschikt bij dieren, planten, voorwerpen en situaties.

Reikihealing gebeurt op alle niveaus, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op psychisch niveau en is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Reiki wordt ingezet bij klachten van fysieke, emotionele en mentale problemen. Reiki wordt niet alleen gebruikt bij gezondheidsklachten, maar ook voor het verbeteren van onze levenskwaliteit en voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Hoe ziet een healingsessie eruit?

De cliënt neemt met kleding aan plaats op een behandeltafel, krijgt een dekentje en de sessie wordt begeleid met rustige muziek. Tijdens een sessie mogen de ogen gesloten worden om je volledig in je eigen lichaam naar binnen te richten, te ontspannen en tot volledige overgave te kunnen komen.  Ik leg mijn handen in verschillende posities op je hoofd en lichaam neer en wanneer er op andere plaatsen klachten zijn pas ik daar extra posities toe.  Een kort gesprek van ongeveer 15 minuten gebeurd voor en na de behandeling.  De totale tijdsduur bedraagt 90 min incl. gesprek


Voordelen van Reiki

  • Het helpt ontspannen & stress verminderen
  • Verlichting van pijn & versnelling van genezing
  • Beter slapen, minder moe, meer focus & energie
  • Het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen
  • Versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie/gevoel
  • Afvoeren van afvalstoffen & versterking van immuunsysteem
  • Het helpt bij het loslaten van oude patronen die je niet meer dienen
  • Minder angst, meer zelfvertrouwen, balans & betere kwaliteit van leven
  • Ondersteuning in je healingproces en ter persoonlijke ontwikkeling